Antena Meniu Search
x

Saptamana mondena

Festivalul de film de la Cannes incepe la jumatatea lunii mai, iar editia de anul acesta se anunta una speciala pentru romani. Regizorul Cristi Mungiu a fost invitat sa faca parte din juriu

Vezi și

Si nu este singurul conational care este in atentia publicului de dincolo de granite.

Incununat de succese, Cristian Mungiu este romanul care ajunge in prestigiosul juriu al festivalului de film de la Cannes. Un juriu aparte, condus de legendarul Steven Spielberg si din care mai fac parte Nicole Kidman si Ang Lee. Cristian Mungiu a impresionat prima datã la Cannes in 2007, cand a luat premiul Palme D'Or pentru filmul "4 luni, 3 saptamani si 2 zile".

Romani de succes sunt si membrii celebrei fanfare "Zece Prajini". Vor canta pentru noua serie James Bond. Mai exact, o sã promoveze superproductia. Fanfara a fost deja contactata de marele regizor Steven Spielberg, iar sãptãmana aceasta au inceput repetiþiile.

Filmãrile vor incepe mai intai in Spania, apoi in Estonia si Marea Britanie. In fanfarã a venit si Ovidiu Lipan Tãndãricã. James Bond ii vrea pe toti sã-i facã reclamã.

Formatia are in spate aproape 40 de ani de concerte, turnee, albume, filmãri, nunti si. inmormantãri. In fanfarã au cantat panã de curand, patru generaþii.

Generatiile au ajuns, insa, la cutite in familia Iglesias. Cuplul tata-fiu, Julio si Enrique Iglesias nu va aparea niciodata in duet, pe scena. Declaratia i-a apartinut chiar seniorului si i-a dezamagit profund pe fanii celor doi. Gurile rele spun ca ar fi invidios pe succesul fiului sau si ca acesta ar fi, de fapt, motivul pentru care nu vrea sa cante in duet cu el. Ce-i drept nici Enrique nu s-ar fi aratat foarte interesat. El i-a reprosat tatalui sau deseori ca nu l-a ajutat in cariera sa. In ultimul timp, relatia dintre cei doi nu este una tocmai buna.

Sfarsitul de saptamana i-a rezervat o surpriza extrem de placuta actritei Gwyneth Paltrow. La cateva zile dupa ce revista People a proclamat-o drept cea mai frumoasa femeie din lume, Ellen de Generes i-a pregatit o ceremonie de incoronare chiar in platoul emisiunii ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Saptamana mondena