Video

Schimbarea de look pornește de la salon. Sfaturile stiliștilor

De Redactia Observator.
Publicat: 02.04.2021, 13:33.
Actualizat: 02.04.2021, 13:34

Spunea Marylin Monroe "Dă-i unei femei pantofii potriviţi şi va cuceri lumea". Şi, am adăuga noi, machiajul şi stilul vestimentar potrivite. Şi, pornind de la asta, vă arătăm astăzi o nouă transformare, care vă poate servi drept exemplu. Din când în când, ne spun şi specialiştii, e cazul să apelăm la o schimbare. Şi e valabil şi în cazul bărbaţilor. Până la urmă, schimbările pot fi benefice.

Victor, hairstylist: Astăzi o să te tundem mai pe scurt. Şi o vopsea cât de cât naturală. Adică să fie şi o schimbare.

Claudia, model: Da, dar nu foarte mare.

Victor, hairstylist: Pentru transformarea Claudiei am optat pentru un balayage, în culori mai calde, cu accente pe vârfuri. Iar ca tunsoare, am ales să o tund pe drept, la nivelul umerilor.

Make-up artist: Claudia nu foloseşte machiaj aproape deloc, am încercat astăzi să o provoc şi am încercat un machiaj mai intens. Am aplicat pe pleoape nuanâe de burgundy şi am compensat în jurul buzelor cu o nuanţă cât mai naturală.

Lucy Faur, fashion stylist: Claudia face parte dintr-o lume masculină, cu precădere dedicată bărbaţilor şi cumva aceşti factori i-au creionat şi stilul vestimentar. Ea se simte foarte bine în ţinute casual, cu inspiraţie masculină şi nu poartă niciodată tocuri.

Lucy Faur, fashion stylist: Culorile sale sunt tot ceea ce este temperat de la negru, la nuanţe pământii, cumva când am construit ţinuta am ţinut cont de aceste aspecte. Cel mai important e ca stilul vestimentar să ţi se potrivească ţie, ca fizionomie şi ca personalitate.

Claudia, model: O să încep prin a spune că nu mă aşteptam la o schimbae aşa radicală, mă simt bine în pielea mea acum, mai bine decât înainte.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.