Antena Meniu Search
x

Video Schimbarea de look pornește de la salon. Sfaturile stiliștilor

Spunea Marylin Monroe "Dă-i unei femei pantofii potriviţi şi va cuceri lumea". Şi, am adăuga noi, machiajul şi stilul vestimentar potrivite. Şi, pornind de la asta, vă arătăm astăzi o nouă transformare, care vă poate servi drept exemplu. Din când în când, ne spun şi specialiştii, e cazul să apelăm la o schimbare. Şi e valabil şi în cazul bărbaţilor. Până la urmă, schimbările pot fi benefice.

de Redactia Observator

la 02.04.2021, 13:34

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Victor, hairstylist: Astăzi o să te tundem mai pe scurt. Şi o vopsea cât de cât naturală. Adică să fie şi o schimbare.

Claudia, model: Da, dar nu foarte mare.

Victor, hairstylist: Pentru transformarea Claudiei am optat pentru un balayage, în culori mai calde, cu accente pe vârfuri. Iar ca tunsoare, am ales să o tund pe drept, la nivelul umerilor.

Make-up artist: Claudia nu foloseşte machiaj aproape deloc, am încercat astăzi să o provoc şi am încercat un machiaj mai intens. Am aplicat pe pleoape nuanâe de burgundy şi am compensat în jurul buzelor cu o nuanţă cât mai naturală.

Lucy Faur, fashion stylist: Claudia face parte dintr-o lume masculină, cu precădere dedicată bărbaţilor şi cumva aceşti factori i-au creionat şi stilul vestimentar. Ea se simte foarte bine în ţinute casual, cu inspiraţie masculină şi nu poartă niciodată tocuri.

Lucy Faur, fashion stylist: Culorile sale sunt tot ceea ce este temperat de la negru, la nuanţe pământii, cumva când am construit ţinuta am ţinut cont de aceste aspecte. Cel mai important e ca stilul vestimentar să ţi se potrivească ţie, ca fizionomie şi ca personalitate. 

Claudia, model: O să încep prin a spune că nu mă aşteptam la o schimbae aşa radicală, mă simt bine în pielea mea acum, mai bine decât înainte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Schimbarea de look pornește de la salon. Sfaturile stiliștilor