Antena Meniu Search
x

Video Schimbări de look potrivite pentru începutul verii. Se poartă culorile tari

O nouă transformare marca Adrian Perjovschi ne arată ce se poartă la începutul verii în materie de look. Nuanţele tari, dacă vi se potrivesc, bineînţeles, vă pot scoate din anonimat şi vă pot oferi o notă fresh. 

de Redactia Observator

la 11.06.2021, 15:50

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Adrian Perjovschi - hairstylist: Bine te-am regăsit! Dacă îţi doreşti o transformare radicală de stil, apelează la o echipă de profesionişti. Astfel, vei primi cele mai bune sfaturi şi cea mai bună consultanţă personalizată. 

Cosmin Puiu - hairstylist: Bună, eu sunt Cosmin.

Cristina - model: Eu sunt Cristina! Îmi pare bine, o să tăiem ceva din el astăzi. + 01.40 Vreau să fie o schimbare pentru tine, iar la culoare, la fel! Să fie o schimbare radicală, asta ne dorim, nu?

Cosmin Puiu - hairstilist: La Cristina am lucrat mai mult pe contouring, în prima parte am decolorat, iar în a doua parte am nuanţat, am făcut două culori. Blond rose, iar în restul părului este culoarea anului, un portocaliu foarte drăguţ. 

Pe acelaşi subiect

Mădălina Petcu -  make up artist: Modelului meu de astăzi, Cristina, am decis să îi fac un machiaj cât mai natural, pe tonuri de roz, culori care se regăsesc şi în culoarea de păr aleasă de către colegii mei.

Lucy Faur - fashion stylist: Cristina este studentă la Medicină însă este foarte deschisă provocărilor. Am ales pentru ea o ţinută tot în combinaţie eclectică de culori pentru a pune în valoare noua transformare şi pe noua Cristina! 

Cristina - model: Toată viaţa am avut părul lung, şi natural, nu l am vopsit niciodată, a fost o provocare pt mine să renunţ la el, dar sunt foarte mulţumită şi mă simt foarte bine! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Schimbări de look potrivite pentru începutul verii. Se poartă culorile tari