Antena Meniu Search
x

Foto Balenciaga vinde la un preț exorbitant clasicii saboți de spumă Crocs, varianta cu toc

Brandul de modă Balenciaga a dezvăluit ultima sa colaborare cu Crocs, o versiune cu toc înalt a sabotului de spumă semnat de companie.

de Redactia Observator

la 10.06.2021, 15:26

Cel mai recent design a debutat duminică în cadrul colecției Balenciaga primăvară 2022, care include și o pereche de cizme Croc până la genunchi.

Pantofii reprezintă în esență sabotul Crocs cu faimoasa curea din spate, așezată însă pe un toc înalt. Nuanţele disponibile sunt negru, gri și verde aprins.

Viziunea directorului de creație Demna Gvasalia pentru moda post-pandemică pare a fi o încrucișare între atmosfera confortabilă, lejeră, pe care o emană Crocs și aerul luxuriant şi modern transmis de Balenciaga.

,,Am fost inspirați de Crocs și am lucrat cu ei la o reinterpretare a Balenciaga”, a declarat Gvasalia conform nbcconnecticut.com, numind saboții „pantofii cei mai confortabili din lume”. „Balenciaga x Crocs nu este imposibil, problema gustului este o valoare foarte subiectivă. Vom vedea dacă funcționează în șase luni în magazine."

Pe acelaşi subiect

Nu sunt primii saboți "de lux"

Acesta nu este primul parteneriat dintre casa de modă și firma de saboţi. În 2017, Crocs și Balenciaga s-au unit pentru a crea un pantof cu platformă.

Deși au fost criticate pe scară largă pe rețelele de socializare, platformele roz și galben s-au vândut înainte de a fi lansate oficial pentru o sumă de 850 USD per pereche.

În timp ce ultimele colaborări nu sunt încă în vânzare, primesc o mulțime de atenție pe rețelele sociale și CNN raportează că ar putea vinde cu amănuntul pentru aproximativ 1.000 de dolari, conform nbcconnecticut.com.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Balenciaga vinde la un preț exorbitant clasicii saboți de spumă Crocs, varianta cu toc