Antena Meniu Search
x

Video Cel mai tânăr designer din România are 10 ani şi tocmai a lansat o nouă colecţie

Rochiţele trei în unu. Sau 10 într-una. Depinde doar de imaginaţia copilului care o va purta. Soluţia este cea a materialelor textile care... se pot colora cu markeri speciali. Momentan avem asemenea piese doar în moda pentru copii. Fac parte din noua colecţie a Sarei Buzdun.

de Lorena Rădulescu

la 07.06.2021, 19:03

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

După ce a defilat deja ca model pe cele mai mari podiumuri de modă pentru copii din lume, la numai 10 ani Sara este acum cel mai tânăr designer din România. 

Sara Buzdun: M-am gândit la copii în primul rand, să le fac nişte hăinuţe prietenelor mele, prietenilor mei, în care să se simtă confortabil, dar să fie şi fashion, la modă. Acesta mi se pare cel mai tare lucru din această colecţie. Fustiţele, rochiţele şi bluzele care au un material pe care poţi să desenezi, iar la prima spălare culorile se iau. Aşa că în fiecare zi poţi avea o fustă sau o bluză, o piesă de modă nouă.

Maria: Mâine voi merge la şcoală şi cred că o voi colora cu albastru şi roz şi poimâine să zicem că o să port ceva roşu, pantofi roşii şi îmi voi colora rochia în roşu.

Nicoleta Marin - designer vestimentar: Ne-am gândit la acest material pentru că trebuie să fim unici în fiecare zi, trebuie să arătăm altfel. Fiind o colecţie de la un copil pentru copii am vrut să aducem jucării, forme geometrice, culoare foarte multă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Cel mai tânăr designer din România are 10 ani şi tocmai a lansat o nouă colecţie