Antena Meniu Search
x

Seară de poveste la Festivalul de Film de la Veneţia

Încă o seară de poveste la Festivalul de Film de la Veneţia! Trei mari premiere au avut loc în oraşul gondolelor. Mult aşteptatul "Joker", în regia lui Todd Philips a fost proiectat pentru prima oară, la fel şi peliculele "Ema" sau "Irreversible", cu superba Monica Bellucci în distribuţie.

de Redactia Observator

la 01.09.2019, 14:05

Vezi și

Încă o seară de poveste la Festivalul de Film de la Veneţia! Trei mari premiere au avut loc în oraşul gondolelor. Mult aşteptatul "Joker", în regia lui Todd Philips a fost proiectat pentru prima oară, la fel şi peliculele "Ema" sau "Irreversible", cu superba Monica Bellucci în distribuţie. Regizorii s-au întrecut în producţii, actorii în apariţii, iar cinefilii în aşteptări.

A fost un adevărat spectacol la Festivalul de Film de la Veneţia, la premiera "Joker". Rooney Mara, Cate Blanchett, Catherine Deneuve şi Nicholas Hoult au fost prezenţi pe covorul roşu. Pelicula propune studiul unui personaj dispreţuit de societate care devine nu numai un caz social sumbru, ci şi o poveste moralizatoare. În film, Robert de Niro intră în pielea unui om de talk-show care îl face pe Joker să îşi piardă minţile.

Urmează ca filmul să apară în cinematografele de peste ocean, iar pe marile ecrane în România "Joker" va ajunge pe data de 4 octombrie. 

O altă peliculă apreciată de cineaşti la Festivalul de la Veneţia a fost "Ema", în regia lui Pablo Larrain.

Iar dacă printre cei veniţi la eveniment nu toţi au fost încântaţi de film, atunci cu siguranţă au fost fascinaţi de frumoasa Monica Bellucci, o prezenţă care întoarce mereu toate privirile pe covorul roşu.

Festivalul de Film de la Veneţia a debutat în urmă cu patru zile şi se va încheia în data de 7 septembrie. Este cel mai vechi festival de film din lume şi, neoficial, rampă de lansare pentru gala premiilor Oscar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Seară de poveste la Festivalul de Film de la Veneţia