Antena Meniu Search
x

Sfaturi de stil. Cum cumpărăm şi ce alegeri vestimentare facem după pandemie

Chiar dacă marile magazine comerciale şi-au deschis porţile, perioada de pandemie a schimbat comportamentul consumatorilor, în materie de achiziţii de haine.

de Georgiana Ion

la 07.07.2020, 14:35

Vezi și
  • Brandurile româneşti s-au adaptat din mers.
  • Cumpărăturile sunt o experienţă complexă, pe care o dorim şi completă.

Cumpărăm mai puţin, mai chibzuit si fiindcă ne-a lipsit interacţiunea din magazine brandurile româneşti au încercat să ne ofere alte experienţe.

Ne-am mutat în online, am devenit mai atenţi la ce cumpărăm şi cerem indicaţii înainte de fiecare achiziţie. Cam aşa putem rezuma schimbările apărute odată cu pandemia, în ultimele patru luni, pentru clienţi.

Andreea Badala, Murmur: Am observat, clienta din Romania isi doreste foarte mult sa primeasca un sfat, cum sa poarte, unde sa poarte. Vreau sa intreb, vreau sa stiu cu ce port asta. Adica clar zona asta de izolare le-a adus un curaj de a interactiona mult mai mare si s-a instituit ca un obicei acum. Sunt mult mai deschise sa ne dea orice fel de feedback, inclusiv daca ceva nu le place.

Brandurile româneşti s-au adaptat din mers. Şi au plusat. În definitiv, cumpărăturile sunt o experienţă complexă, pe care o dorim şi completă.

Andreea Badala, Murmur: Totul incepea cu comunicare si apoi se continua cu coletul pe care il primeau. In colet, primul lucru pe care il experimentau era legat de un simt, pentru ca simteai un miros, noi fiecare linie o asociem cu un miros, cu un parfum de parfumier.  Descopereai produsul si descopereai la un moment dat si un mesaj scris, special pentru tine, scris in tus pe o cartolina. Şi simteai ca esti speciala.

Cumparam piese din ce in ce mai simple si versatile, cum ar fi un tricou alb. Fie ca vorbim de o tinuta pentru birou. 

Sau pentru o iesire la terasa, cu prietenele, stilistii ne recomanda sa avem in garderoba macar un tricou simplu, fie el alb sau negru.

Andreea Badala, Murmur: Sunt niste produse pe care le poti purta cu orice. Este o rochie tip furou, dar din tricot, din nou, foarte comod, cu toata partea de bust dublata, in asa fel incat sa nu porti sutien si doar cu acest mic detaliu metalic care aminteste de inspiratia din lenjerie, respectiv de portjartier.  Poti sa mergi cu genul acesta de rochie de dimineata pana seara, adica dimineata cand mergi la munca, sau oriunde ai merge, poti sa o imbraci ca e extraordinar de comoda, dar este o rochie care poate fi in regula si pentru o iesire seara. Pe langa constructia de poveste le-am dat tot felul de recomandari de filme, de muzica, in asa fel incat cumva, noi sa fim o optiune de a crea un moment de fantezie intr-o perioada atat de grea pentru toata lumea

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Sfaturi de stil. Cum cumpărăm şi ce alegeri vestimentare facem după pandemie