Antena Meniu Search
x

Shannen Doherty, îndrăgita actriţă din Beverly Hills 90210, descoperită cu o boală gravă: "Viaţa nu se termină la primirea diagnosticului"

Actriţa americană Shannen Doherty (48 de ani), celebră în special graţie serialului Beverly Hills 90210, a recunoscut oficial că suferă de cancer la sân în stadiu terminal.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 04.02.2020, 17:49

Shannen Doherty are 48 de ani
Shannen Doherty luptă din nou cu cancerul la sân, chiar dacă şansele de supravieţuire sunt minime - Facebook Shannen Doherty

Actriţa americană Shannen Doherty (48 de ani), celebră în special graţie serialului Beverly Hills 90210, a recunoscut oficial că suferă de cancer la sân în stadiu terminal.

Actriţa a făcut dezvăluirea în timpul unei emisiuni televizate şi a ţinut să precizeze că "am vrut să afle lumea direct de la mine despre acest subiect şi să transmit mesajul că viaţa nu se termină în momentul în care primeşti diagnosticul. Încă mai putem face diferite lucruri".

Conform CNN, Shannen Doherty a mai fost descoperită cu cancer la sân în 2015, însă în 2017 a fost înştiinţată că teribila maladie a dat înapoi.

Între timp, însă, la începutul anului trecut, Shannen Doherty a aflat că boala a revenit, mai agresivă ca oricând, şi că şansele de a mai înfrânge sunt minime.

Lovitura a fost una devastatoare pentru actriţă, care recunoaşte că "încă nu am trecut peste ideea că boala a revenit".

Mai mult, Shannen a primit teribila veste cu puţin timp înainte de decesul actorului Luke Perry, colegul ei din celebrul serial care a încântat numeroase generaţii.

Shannen Doherty a ţinut să precizeze că "nu mi-a venit să cred că am primit vestea revenirii bolii şi el s-a dus mai repede decât ar fi trebuit să mă duc eu".

Shannen şi-a propus să fie un exemplu pentru toţi cei care suferă de teribila maladie şi să continue să lucreze, astfel că a filmat pentru noul serial BH90210, dar şi pentru "Undateable John", serialul "Riverdale" şi "How to Make a Deal with the Devil".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Shannen Doherty, îndrăgita actriţă din Beverly Hills 90210, descoperită cu o boală gravă: "Viaţa nu se termină la primirea diagnosticului"