Antena Meniu Search
x

Şi ei au divorţat! Unul dintre cele mai iubite cupluri din muzică s-a despărţit

După o iubire care a ţinut mai bine de 14 ani, Liam Gallagher, solistul trupei Oasis, şi Nicole Appleton au decis să meargă pe drumuri diferite! În 2003, cântăreţul compunea "Songbird" special pentru ea

2000 a fost anul în care Nicole, membră a trupei All Saints, şi Liam au devenit un cuplu, iar după doar un an de relaţie, a venit pe lume şi primul lor copil: Gene. S-au căsătorit opt ani mai târziu, însă acum au divorţat în doar 68 de secunde.

Motivul invocat: infidelitatea solistului trupei Oasis! Cei doi au mărturisit că nu mai locuiesc împreună din luna iulie a anului trecut, după ce rockerul a recunoscut că este tatăl unui copil rezultat în urma unei aventuri pe care a avut-o cu jurnalista americană Liza Ghorbani.

Potrivit documentelor depuse la tribunal, cântăreața susține că Liam Gallagher şi-a recunoscut adulterul în faţa ei "înainte ca informaţia să apară în ziarele naţionale" şi, după acea mărturisire, viaţa ei alături de celebrul rocker a devenit "intolerabilă".

Citeşte şi Și-au transpus iubirea și pe portativ: Ascultă imnul de dragose al lui Liam Gallagher și Nicole Appleton!

Un nou DIVORȚ zguduie showbizul! Liam Gallagher, fostul solist al trupei Oasis, a devenit BURLAC în doar 68 de SECUNDE!

Foto: Hepta

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri Mondene » Şi ei au divorţat! Unul dintre cele mai iubite cupluri din muzică s-a despărţit