Antena Meniu Search
x

Simona Gherghe a fost victima hoților

Simona Gherghe a căzut victimă unor hoţi, chiar în ziua de Crăciun. Cartela telefonului mobil i-a fost clonată, iar răufăcătorii au folosit numărul ei pentru a cere bani.

Vezi și

Simona a anunţat deja compania de telefonie mobilă şi şi-a avertizat prietenii pe reţelele de socializare.

"Aseară pe la ora 8 eu mi-am dat seama că nu-mi mai funcţionează cartela telefonică", spune Simona Gherghe. 

"Buna, am nevoie de bani urgent. Am o problema si vroiam sa stiu daca poti sa-mi transferi.", aşa suna mesajul primit de o prietenă, care a întrebat-o pe Simona Gherghe dacă i-a cerut bani. 

Atunci, Simona şi-a dat seama că cineva trimite mesaje şi cere bani în numele ei. 

Hoţii s-au folosit de notorietatea prezentatoarei emisiunii Acces Direct pentru a face rost de bani. I-au clonat cartela şi au trimis mesaje cunoscuţilor vedetei.

Simona Gherghe a anunţat deja compania de telefonie mobilă şi îi roagă pe toţi cei care au numărul ei să nu răspundă, dacă sunt apelaţi, şi cu atât mai puţini să trimită bani.

"Apel către cei care au numărul meu de telefon. Cartela mi-a fost piratată şi în acest moment cineva scrie în numele meu. Mai mult decât atât, cere bani în numele meu. Vă rog frumos să nu răspundeţi. Este vorba despre un furt de identitate", a spus Simona Gherghe. 

Dacă se dovedeşte că este vorba despre un furt de identitate, atunci vinovaţii ar putea fi pedepsiţi cu închisoare de la 3 luni la 3 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Simona Gherghe a fost victima hoților