Antena Meniu Search
x

ŞOCANT! Vedete care au murit într-un mod stupid

Banii din cont şi diamantele de la gât nu mai au nicio valoare în faţa morţii, care vine, pentru unele persoane, în cele mai ciudate forme! Este şi cazul câtorva vedete din afară

Elvis Presley

Regele, cum era supranumit Elvis Presley a fost atât de celebru încât merita să moară bogat, de bătrâneţe, în patul său. Dar soarta a decis altceva.

Elvis a murit la doar 42 de ani în timp ce stătea pe toaletă, înecat cu propria vomă, din cauza unui amestec letal de medicamente antidepresive, calmante şi somnifere.

David Carradine

În 2009, actorul din "Kill Bill" a fost găsit mort într-un dulap din Bangkok, Thailanda. David Carradine a murit spânzurat la vârsta de 72 de ani, dovezile de la faţa locului ducându-i pe anchetatori cu gândul la practici sexuale sado-maso.

Actorul care a devenit celebru pentru filme precum "Kung Fu" şi "Kill Bill", s-a născut într-o familie de actori, care îi include pe tatăl său, actorul John Carradine şi pe fratele său Keith Carradine.

Natasha Richardson

Soţia actorului Liam Neeson a murit în urma unei lovituri din timpul unei lecţii de ski. Natasha Richardson a intrat în comă din cauza traumatismului cranian sever suferit. În urma loviturii, actriţa nu s-a plâns de nicio durere şi a plecat pe propriile picioare de la locul accidentului.

Steve Irwin

A lucrat cu numeroase animale periculoase precum şerpi, crocodili, tigri, dar şi-a găsit sfârşitul ucis de o pisică de mare. Celebrul "vânător de crocodili", australianul Steve Irwin, a sfârşit în mod tragic pe 4 septembrie 2006 înţepat în piept de o pisică de mare, în timp ce filma un nou episod din celebrul show cu animale.

Această specie de pisică de mare nu este agresivă, decât în cazuri foarte rare, când se simte ameninţată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri Mondene » ŞOCANT! Vedete care au murit într-un mod stupid