Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Femeile frumoase muncesc mai mult

Cercetătorii americani sunt contrazişi de realitate. Savanţii de peste Ocean sunt de părere că lumea afacerilor aparţine celor cu un aspect fizic comun, dacă nu mai rău.

Vezi și

 Şi atunci cum explică succesul supermodelului Gisele Bundchen, supermodelul care şi-a construit un imperiu din contractul cu Victoria Secret's şi din publicitate?!

O gafă enormă din partea oamenilor de ştiinţă din Statele Unite. Dar au o scuză. Ştiinţifică, bineînţeles.

Există prejudecata aceasta evoluţionistă. Ne plac ambalajele frumoase, dar dacă vin ambalate într-o formă frumoasă înseamnă că o să răzbată mai uşor. De aici a venit prejudecata prin comparaţie sau prin invidia celor din jur. Dar orice femeie frumoasă nu e scutită de probleme.

Totuşi, problemele se diminuează în momentul în care frumuseţea este dublată de inteligenţă. O demonstrează Teodora Burz, o blondă cu ochi albaştri şi talie de viespe, care conduce activitatea de marketing şi dezvoltare a uneia dintre cele mai puternice companii din Turcia. Mai mult, în 2001 a creat de la zero un brand de modă de succes din România.

Teodora este mâna dreaptă a preşedintelui companiei şi împreună în cei 12 ani de când lucrează împreună au reuşit să construiască un imperiu al modei masculine. Lucrează într-o lume a bărbaţilor, care - în timp - au învăţat să o aprecieze pentru profesionalismul ei.

Teodora distruge clar şi mitul femeii frumoase şi superficiale. Munceşte aproape continuu, aşa că aproape a uitat ce înseamnă să ai o vacanţă aşa cum scrie la carte. Aşadar studiul cercetătorilor americani poate fi uitat, pentru simplul fapt că nu reprezintă realitatea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » SPECIAL! Femeile frumoase muncesc mai mult