Antena Meniu Search
x

Orlando Popârlan, prima iubire a Stelei din serialul "Liber ca pasărea cerului"

Spoiler alert. Cu Ștefan Bănică, Jojo și Marius Florea Vizante în distribuție, serialul "Liber ca pasărea cerului" se anunță a fi cel puțin tare.

de Redactia Observator

la 18.04.2019, 14:48

Vezi și

Spoiler alert. Cu Ștefan Bănică, Jojo și Marius Florea Vizante în distribuție, serialul "Liber ca pasărea cerului" se anunță a fi cel puțin tare.

Pe scurt, Marius Florea Vizante interpretează rolul lui Ducu Popescu, un meteorolog timid și ușor aiurit, care își pierde în aceeași zi serviciul, casa și mașina, iar soția îl anunță că vrea să divorțeze. 

În ziua în care este concediat, Ducu îl reîntâlnește pe Orlando Popârlan, cel mai bun prieten al său din copilărie, care, la rândul său, trece printr-o criză. Iar rolul lui Orlando este interpretat de nimeni altul decât Ștefan Bănică.

Bineînțeles, când vine vorba despre Ștefan Bănică surprizele sunt garantate. "Actorul nu trebuie să devină prizonierul personajului. Eu am trăit lucrul ăsta, făcând un film ca Liceenii, dar în momentul în care devii prizonierul personajului e greu, pentru că vrei să faci și altceva. Dar acum vreau să fiu Orlando".

Orlando Popârlan, după cum sună și numele, e un personaj pe cât de misterios, pe atât de colorat. "E un tip care ia lucrurile foarte ușor, dar nu e superficialitate, ci un mod de a te detașa de probleme", a explicat Bănică.

Un adevărat puzzle de caractere, într-un serial care va debuta duminică, 21 aprilie, de la ora 20:00, la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Orlando Popârlan, prima iubire a Stelei din serialul "Liber ca pasărea cerului"