Antena Meniu Search
x

Surpriză uriaşă la X Factor!

În cea de-a doua gală a super show-ului, difuzată în această seară, de la 20:30, la Antena 1, cei nouă concurenţi rămaşi în lupta pentru marele premiu în valoare de 100 000 de euro vor încerca să convingă nu doar juriului, ci şi publicul că locul lor este pe scenă

Vezi și

În cea de-a doua gală a super show-ului, difuzată în această seară, de la 20:30, la Antena 1, cei nouă concurenţi rămaşi în lupta pentru marele premiu în valoare de 100 000 de euro vor încerca să convingă nu doar juriului, ci şi publicul că locul lor este pe scenă

Se strâng rândurile la „X Factor" şi nu mai e loc pentru nicio greşeală. În cea de-a doua gală a super show-ului, difuzată în această seară, de la 20:30, la Antena 1, cei nouă concurenţi rămaşi în lupta pentru marele premiu în valoare de 100 000 de euro vor trebui să convingă nu doar juriului, ci şi publicul că locul lor este pe scenă. Lupta e aprigă, însă pe lângă talentul lor, concurenţii mai au doi aliaţi, Răzvan şi Dani, care le sunt aproape de fiecare dată când au nevoie de un sfat sau de o încurajare.

În seara dedicată hiturilor, emoţiile finaliştilor Adina Răducan, Sergiu Braga și Cristian Goaie - echipa lui Horia Brenciu, Alessio Padeu, trupa 69 si trupa Contrast - echipa Deliei şi Alexandra Crisan, Nicoleta Nucă și Alex Florea - echipa rock-starului Bănică sunt amplificate şi de faptul că în faţa lor se va afla un nou jurat.

Pentru că e deja tradiţie ca la mijlocul lunii decembrie Ştefan Bănică să îi încânte pe români cu seria concertelor sale magice de Crăciun, artistul i-a cerut ajutorul unui invitat-surpriză în cea de-a doua gală a super show-ului, pe care telespectatorii îl vor descoperi chiar în această seară.

Juratul le-a promis concurenţilor din echipa sa că li se va alătura imediat după încheierea concertului său din această seară, de la Sala Palatului, pentru a-i susţine într-o zi atât de importantă pentru ei.

Seria recitalurilor de excepţie, deschisă de rock-starul Bănică va continua în această seară pe scena „X Factor" cu un spectacol de zile mari, susţinut de showmanul Horia Brenciu, alături de HB Orchestra. La finalul celei de-a doua gale live, doar şase norocoşi vor rămâne în lupta pentru trofeul „X Factor".

De-a lungul timpului, nume mari din showbiz-ul românesc şi-au susţinut preferaţii în cadrul „X Factor", emisiunea care s-a dovedit a fi mai mult decât un talent show, reprezentând în aceeaşi măsură, un maraton în căutarea unui concurent, dintre cei 5000 care s-au prezentat la preselecţii, care să întruchipeze calităţi absolut necesare pentru a deveni vedeta şi care are, mulţumită acestei emisiuni, ocazia să "scurtcircuiteze" un traseu lung şi anevoios pe care l-ar fi avut până la afirmare.

La finalul primei gale live, îndrăgita artistă Monica Anghel i-a trimis un sms lui Ştefan Bănică, mărturisindu-i că a plâns în timpul reprezentaţiei Nicoletei Nucă. Cum vor evolua finaliştii, cine va rămâne în concurs şi cine îşi va lua la revedere de la marele premiu, telespectatorii vor descoperi urmărind prima gală live „X Factor", în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri Mondene » Surpriză uriaşă la X Factor!