Antena Meniu Search
x

O tânără din Ploieşti a creat o linie de halate şi pijamale, inspirată de pandemie

De mai bine de jumătate de an vedem cum pandemia aduce cu sine multe lipsuri, însă nu poate stăvili creativitatea. Ba chiar o impulsionează.

de Redactia Observator

la 22.07.2020, 15:33

Vezi și
  • Rochiile au fost înlocuite cu halate de casă.
  • Un halat de mătase costă între 350 şi 400 de lei.

După ce clienţii nu au mai cerut creaţii pentru ocazii speciale, creatorii de modă s-au orientat către vestimentaţii inedite, potrivite pentru cei care vor să fie eleganţi chiar şi acasă. O tânără din Ploieşti a creat o linie de halate şi pijamale, demne de marile podiumuri de modă. 

Materiale fine precum mătasea, dantela franţuzească sau tulle-ul, toate au fost folosite pentru noua colecţie a Georgianei. Dacă anul trecut, atelierul era plin cu rochii de mireasă, anul acesta, în lipsa evenimentelor, rochiile au fost înlocuite cu halate de casă.

Georgiana Iordache- creatoare de modă: Ne-am axat foarte mult pe materiale premium. Am vrut să ne deosebim de produsele care există deja pe piaţă şi ne-am orientat ca atunci când ne-am ales ţesăturile să fie de înaltă calitate.

Mihaela Niculae- angajată: Sunt foarte frumoase. Le lucrăm cu plăcere. Le facem la fel cum am fi făcut o rochie de mireasă de exemplu.

Tânăra a ştiut foarte clar că pandemia ar putea să îi pună la pământ afacerea, de aceea s-a zbătut să îşi păstreze alături echipa cu care a pornit la drum.

Georgiana Iordache- creatoare de modă: Este crunt. Am foarte multe cunoştinţe care au fost nevoite să-i închidă afacerile. 

Şi pentru că tot este sezon estival, cele care vor să fie chic pe plajă gsesc în colecţia Georgianei hainele potrivite.

Geta Necula- croitoreasă: Muncim cu drag şi spor totodată ca să ne fie bine

Un halat de mătase costă între 350 şi 400 de lei, în funcţie de materialul ales.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » O tânără din Ploieşti a creat o linie de halate şi pijamale, inspirată de pandemie