Antena Meniu Search
x
LIVE

O tânără din Ploieşti a creat o linie de halate şi pijamale, inspirată de pandemie

De mai bine de jumătate de an vedem cum pandemia aduce cu sine multe lipsuri, însă nu poate stăvili creativitatea. Ba chiar o impulsionează.

De Redactia Observator la 22.07.2020, 15:33
Vezi și
  • Rochiile au fost înlocuite cu halate de casă.
  • Un halat de mătase costă între 350 şi 400 de lei.

După ce clienţii nu au mai cerut creaţii pentru ocazii speciale, creatorii de modă s-au orientat către vestimentaţii inedite, potrivite pentru cei care vor să fie eleganţi chiar şi acasă. O tânără din Ploieşti a creat o linie de halate şi pijamale, demne de marile podiumuri de modă. 

Materiale fine precum mătasea, dantela franţuzească sau tulle-ul, toate au fost folosite pentru noua colecţie a Georgianei. Dacă anul trecut, atelierul era plin cu rochii de mireasă, anul acesta, în lipsa evenimentelor, rochiile au fost înlocuite cu halate de casă.

Georgiana Iordache- creatoare de modă: Ne-am axat foarte mult pe materiale premium. Am vrut să ne deosebim de produsele care există deja pe piaţă şi ne-am orientat ca atunci când ne-am ales ţesăturile să fie de înaltă calitate.

Mihaela Niculae- angajată: Sunt foarte frumoase. Le lucrăm cu plăcere. Le facem la fel cum am fi făcut o rochie de mireasă de exemplu.

Tânăra a ştiut foarte clar că pandemia ar putea să îi pună la pământ afacerea, de aceea s-a zbătut să îşi păstreze alături echipa cu care a pornit la drum.

Georgiana Iordache- creatoare de modă: Este crunt. Am foarte multe cunoştinţe care au fost nevoite să-i închidă afacerile. 

Şi pentru că tot este sezon estival, cele care vor să fie chic pe plajă gsesc în colecţia Georgianei hainele potrivite.

Geta Necula- croitoreasă: Muncim cu drag şi spor totodată ca să ne fie bine

Un halat de mătase costă între 350 şi 400 de lei, în funcţie de materialul ales.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Mondene » O tânără din Ploieşti a creat o linie de halate şi pijamale, inspirată de pandemie