Antena Meniu Search
x

Update! Tatăl lui Mihăiţă Neşu A MURIT! S-a stins după o lungă perioadă de suferinţă

Familia fostului fotbalist internaţional Mihai Neşu este în doliu! Tatăl acestuia a murit

Familia fostului fotbalist internaţional Mihai Neşu este în doliu! Tatăl acestuia a murit

UPDATE 12:15: Mihai a ţinut să precizeze faptul că tatăl său nu s-a sinucis, aşa cum s-a vehiculat în presă, ci s-a stins după o lungă perioadă de suferinţă.

"Azi noapte a murit şi tata. Nu s-a sinucis aşa cum s a anunţat. S-a stins după o săptămână la terapie intensivă, chinuit fiind de insuficienta cardiacă, respiratorie şi renala. Dumnezeu să-l odihnească!

Mă bucur că m-am întors din Olanda şi am putut fi lângă părinţii mei în ultimele lor luni. Să-i mai supăr puţin cu obrăzniciile mele... E un an foarte trist, dar asta-i cursul vieţii şi cu ajutorul lui Dumnezeu depăşim toate momentele grele.

Mulţumesc tuturor pentru suport şi celor din media care m-au căutat, să mă ierte, dar să mă înţeleagă că nu vorbesc cu ei", a scris acesta pe pagină lui Facebook.

Fostul arbitru, Mircea Neșu, ar fi murit după ce a înghițit o cantitate mare de medicamente, scrie fanatik.ro

Problemele de sănătate se acutizaseră în ultimele săptămâni, tatăl lui Mihăiță fiind internat în spital. Acesta a fost și motivul pentru care fostul jucător al Stelei a anunțat staff-ul lui U Cluj că preferă să rămână pentru o perioadă la Oradea, nedorind să facă nici deplasarea în Ghencea, la meciul cu Steaua.

Conform apropiaților lui Neșu, fostul arbitru și-a petrecut inclusiv ziua de naștere în spital, Mihăiță Neșu privind, în acel moment, cu speranță zilele ce vor urma. Din păcate, probabil pentru a curma suferința fiului său, Mircea Neșu a ales să își pună capăt zilelor. „Tata e într-o mare depresie, ce să-ţi spun… Ieri a fost ziua lui. După ce a murit mama i-a fost şi mai greu, tot mai greu. Dar îl ajut, îl fac eu să treacă peste asta…”, declara, pentru site-ul LPF, Mihăiță Neșu. Din păcate, depresia a fost prea puternică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Update! Tatăl lui Mihăiţă Neşu A MURIT! S-a stins după o lungă perioadă de suferinţă