Antena Meniu Search
x

"Te cunosc de undeva!" a fost lider incontestabil de audienta pe toate segmentele de public

"Te cunosc de undeva!" a fost sâmbătă seara lider incontestabil de audienţă, pe toate segmentele de public

"Te cunosc de undeva!" a fost sâmbătă seara lider incontestabil de audienţă, pe toate segmentele de public. Show-ul transformărilor a adunat în fata micilor ecrane 1.817.000 de telespectatori la nivelul publicului naţional, în minutul de maximă audienţă, 21.52, iar pe întreg publicul din mediul urban, Antena 1 a obţinut în minutul de maximă audienţă de la 21.37 - 11,9 puncte de rating şi 24% cota de piaţă, aproape de trei ori mai mult faţă de ProTv care înregistra doar 4,1 puncte de rating şi 8,3% cota de piaţă.

Emisiunea a fost lider de audienţă, nu doar la nivelul publicului din mediul urban, cât şi la nivel naţional, precum şi la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, telespectatorii alegând să urmărească transformările spectaculoase realizate şi de această dată de campionii transformărilor: Maria Buza, Rona Hartner, Pepe, Lora, Anda Adam, Florin Riştei, Jorge şi CRBL.

Aşadar, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 a obţinut pe perioada difuzării emisiunii (20.28 - 23.52) o audienţă medie de 9 puncte de rating şi 20.3% cota de piaţă, în timp ce PRO TV înregistra doar 5.7 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 12.8 %. Clasamentul se păstrează şi la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, unde Antena 1 a obţinut o audienţă medie 8,4 puncte de rating şi 20,7 % cota de piaţă, în timp ce următorul clasat, PRO TV, înregistra 7,9 puncte de rating şi 19.3 % cota de piaţă. De asemenea, la nivelul publicului din toată ţara, Antena 1 rămâne lider cu o audienţă medie de 7.3 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 16,6 %, în timp ce PRO TV obţine 6,4 puncte de rating şi 14,4 % cota de piaţă.

Ediţia show-ului de sâmbătă, 4 octombrie, a desemnat-o câştigătoare pe Maria Buza, care a imitat-o incredibil pe Elena Crastea. Performanţa ei artistică i-a adus puncte maxime din partea tuturor celor patru juraţi, dar şi câte cinci puncte din partea fiecărui concurent, înregistrând astfel o premieră în istoria "Te cunosc de undeva!".

Anda Adam a cântat în travesti precum Marc Antony, CRBL a încercat să pară mic și uscat în rolul lui Pharrell Williams, iar Lora, în postura cântăreţei Kylie Minogue, a fost mai erotică și senzuală ca niciodată. Rona Hartner s-a transformat în Adrian Minune și a cântat, în țigănește, acompaniată de un taraf şi le-a făcut dedicaţii juraţilor şi prezentatorilor. Pepe s-a unduit pe ritmurile piesei “Puișor”, precum Lora, colega sa pe care a trebuit să o imite, Florin Riştei a făcut travestiul său suprem şi a cântat precum Madonna, o artistă pe care nu o place deloc, hitul acesteia, “Like a Virgin”, iar lui Jorge i-a dat uşoare bătăi de cap engleza lui Shaggy în piesa “Hey, Sexxy Lady”.

Invitatul special al ediţiei de sâmbătă, 4 octombrie, a fost Sore care a cântat și dansat precum Michael Jackson, pe acordurile piesei “Billie Jean”. De asemenea, fetele de la Blondy au urcat sâmbătă seară pe scenă de la “Te cunosc de undeva!”, însă imitate de doi campioni ai travestiurilor – Jorge și Florin Ristei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » "Te cunosc de undeva!" a fost lider incontestabil de audienta pe toate segmentele de public