Antena Meniu Search
x

Topul vedetelor americane care au ajuns la închisoare

Dacă se gândea cineva că a fi celebru înseamna a fi de neatins se înşală! Multe vedete au ajuns după gratii după ce au încălcat legea, fără ca autorităţile să le acorde un tratament preferenţial. Bruno Mars, R Kelly sau Chris Brown sunt doar câteva dintre starurile care au ajuns la închisoare pentru fapte de care nu sunt deloc mândri şi care rămân pentru totdeauna o pată pe imaginea lor. 

de Redactia Observator

la 01.02.2020, 12:15

Vezi și

Dacă se gândea cineva că a fi celebru înseamna a fi de neatins se înşală! Multe vedete au ajuns după gratii după ce au încălcat legea, fără ca autorităţile să le acorde un tratament preferenţial. Bruno Mars, R. Kelly sau Chris Brown sunt doar câteva dintre starurile care au ajuns la închisoare pentru fapte de care nu sunt deloc mândri şi care rămân pentru totdeauna o pată pe imaginea lor. 

Arestarea lui Chris Brown a ţinut toate titlurile în presa de scandal din jurul lumii, atunci când a agresat-o pe Rihanna, iubita sa din acel moment. Nu a fost singura dată când Brown a ajuns pe mâna poliţiei. În urmă cu un an, a fost acuzat de viol şi consum de substanţe interzise.

De altfel, aproape toate vedetele care au intrat măcar o dată în vizorul autorităţilor, au ajuns acolo din cauza consumului de droguri. Cântăreţul Bruno Mars a fost şi el arestat după ce a fost prins cu cocaină asupra sa, în 2010, în Las Vegas.

Până la urmă, nu degeaba a luat naştere celebrul proverb american "Ce se întâmplă în Vegas, rămâne în Vegas." Asta a fost şi scuza lui Mars atunci când i-a fost amintit episodul. Atunci, instanţa i-a şters abaterea din cazier, cu condiţia ca timp de un an să nu facă alte fapte necugetate şi să muncească 200 de ore în folosul comunităţii.

Şi Justin Bieber a dat piept cu autorităţile americane, însă după gratii a ajuns atunci când a fost prins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice şi, mai mult decât atât, având şi permisul de conducere expirat. A fost arestat la Miami şi eliberat pe cauţiune la scurt timp. Cântă piese de dragoste şi este în continuare privit ca un adolescent, însă Bieber a avut multe episoade violente de-a lungul timpului, fiind implicat în acte de vandalism şi agresiune.

Procesul rapperului R. Kelly este în continuare un subiect fierbinte pentru presa mondenă şi nu numai. Se află în prezent în arest, după ce anul trecut a fost acuzat de agresiune sexuală de 4 femei, dintre care 3 erau minore la momentul la care susţin că s-au petrecut faptele. După acuzaţiile de viol, pe numele rapperului au fost formulate alte 13 acuzaţii, legate de pornografie infantilă, molestarea unui minor şi obstrucţionarea justiţiei.

Cu câteva săptămâni înainte să fie arestat, a fost lansat documentarul "Supravieţuindu-i lui R. Kelly", în care peste 50 de persoane, între care artişti, jurnalişti, dar şi prieteni şi rude ale rapperului au mărturisit experienţele cutremurătoare pe care le-au trăit cu el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Topul vedetelor americane care au ajuns la închisoare