Antena Meniu Search
x

Bianca și voluptoasa Kim Kardashian, destin asemănător

S-au cunoscut, s-au iubit, s-au despărţit. Repede. Povestea căsniciei eşuate a Biancăi Drăguşanu nu e tocmai originală dacă ne uităm peste hotare. Fosta blondă a lui Bote pare a fi cu un pas în urma voluptoasei Kim Kardashian.

Vezi și

Kim Kardashian s-a lansat în lumea mondenă ca prietena milionarei Paris Hilton.

Petrecăreaţa supremă de la Hollywood a ajutat-o pe Kim să urce pe culmile celebrităţii.

Iar focoasa brunetă cu origini armeneşti a profitat din plin. Bianca Drăguşanu, în schimb, a apărut pentru prima dată la televizor când nu era tocmai pregătită pentru faimă.

Zece ani mai târziu, răţuşca cea urâtă apare ca o lebăda la braţul designerului Cătălin Botezatu. Povestea lor de dragoste devine repede cel mai mediatizat subiect din România. Peste ocean, Kim Kardashian trăia deja o frumoasă poveste de dragoste cu celebrul artist Ray J.

Se spune că fetele cuminţi ajung în Rai, iar fetele rele ajung unde vor. Kim şi Bianca au ajuns în presa de scandal după ce câteva înregistrări incendiare au ajuns pe internet. Ambele au fost filmate în timpul unor partide de amor. Kim în 2007, Bianca în 2010.

Relaţiile furtunoase n-au durat, aşa că fetele s-au trezit prinse în turnul singurătăţii. Pentru Kim, Făt Frumos a luat chipul baschetbalistului Kris Humphries.

Bianca a căzut în braţele prezentatorului TV Victor Slav. Şi cam seamănă între ei prinţii. Pozele lor puse în ferestre

Au urmat două nunţi ca în poveşti. Cu alai mare, invitaţi mulţi, exclusivităţi şi daruri pe măsură. Nimic neobişnuit. Doar că, la 72 de zile după eveniment, Kim Kardashian a depus actele de divorţ. În octombrie 2011.

Bianca şi Victor sunt deja separaţi la nici patru luni de căsătorie. Roşcata ar fi descoperit, în telefonul proaspătului soţ, mesaje compromiţătoare de la fosta iubită.

Ce urmează pentru Bianca, poate aflăm de la Kim. Bruneta este pe cale să se căsătorească din nou, cu unul dintre cei mai cunoscuţi rapperi din lume. Şi ca să demonstreze lumii că se iubesc, au făcut deja şi o fetiţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Bianca și voluptoasa Kim Kardashian, destin asemănător