Antena Meniu Search
x

Trendurile din anii `90, la mare modă în 2019

Chiar dacă trendurile de beauty se schimbă de la un an la altul, ele pot reveni după o anumită perioadă de timp. Spre exemplu, ce era la modă în 1990 poate fi la modă şi în 2019.

de Redactia Observator

la 12.11.2019, 10:50

Vezi și

Chiar dacă trendurile de beauty se schimbă de la un an la altul, ele pot reveni după o anumită perioadă de timp. Spre exemplu, ce era la modă în 1990 poate fi la modă şi în 2019. O revistă pentru femei a publicat, prin urmare, trendurile care revin cu mare succes. Manichiura french sau bentiţele pentru păr sunt doar două dintre ele.

Părul ondulat a fost la mare modă în anii 80. Inclusiv vedetele de peste Ocean purtau astfel de coafuri. Moda a revenit apoi în anii 2000. Şi, chiar dacă nimeni nu s-ar fi aşteptat, părul ondulat este la mare modă şi în 2019.

O arată atât specialistele din mediul online cât şi revistele de modă. O astfel de coafură se poate obţine uşor cu ajutorul unei plăci de păr.

În 1990 femeile purtau cu fiecare ocazie coroniţe de păr. Iar moda a revenit în 2007 după ce protagonista din Gossip Girl, Blair Waldorf, a relansat trendul. Ulterior lumea a uitat de acest accesoriu pentru păr, simplu dar elegant.

Dar nu şi casele de modă, precum Prada, care au decis să relanseze trendul bentiţelor în 2019.

Manichiura French a apărut pentru prima oară în anii 70. Iar femeile care optau pentru o astfel de manichură era de obicei cele din înalta societate.

În ultimii zece ani, însă, femeile au renunţat la acest model deoarece îl considerau mult prea simplist. Vedetele de peste Ocean, precum Kylie Jenner şi Bella Hadid au relansat însă moda manichiurii French.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Trendurile din anii `90, la mare modă în 2019