Antena Meniu Search
x

Iulia si Mihai Albu s-au tinut de mana si au plecat impreuna dupa pronuntarea divortului

Iulia si Mihai Albu s-au tinut de mana pentru ultima oara! Drumurile lor s-au separat definitiv, dupa ce au semnat divortul la notar. A fost o despartire amiabila. Cei doi au venit separat, dar au plecat impreuna, tinandu-se de mana.

Vezi și

N-a fost, spun ei, de fatada. Raman buni prieteni pentru binele fetitei lor.

Mai bine de 8 ani au mers pe acelasi drum. In 2004, cand s-au casatorit, ea era o tanara studenta, el un creator de pantofi de succes. Intre timp, spun amandoi, viata i-a schimbat. Ea si-a dorit cariera, lui i-ar fi placut sa stea mai mult cu familia. Asa ca au decis sa se desparta. La notar, fara reprosuri.

Cei doi n-au avut de impartit o mare avere. Fiecare a ramas cu veniturile lui. Mihai Albu a ramas cu apartamentul in care au locuit impreuna, Iulia a primit, in acelasi bloc, un apartament de 2 camere. Fosta doamna Albu va locui acolo impreuna cu Michaela, fetita lor de 3 ani.

In fata presei, cei doi nu si-au reprosat nimic. Cunoscutii lor spun, insa, ca pe Mihai l-au deranjat desele aparitii excentrice ale sotiei sale. Si interesul ei din ce in ce mai mare pentru aparitiile pe prima pagina a publicatiilor romanesti.

Cei doi mai au ceva de impartit - moda. Ea ii va lega in continuare. Mihai Albu ramane in atelierul in care creaza pantofi apreciati mai ales in publicatiile din strainatate, iar Iulia vrea sa mai cocheteze o perioada cu noua ei pasiune: analist de moda.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Iulia si Mihai Albu s-au tinut de mana si au plecat impreuna dupa pronuntarea divortului