Antena Meniu Search
x

Urzeala Tronurilor intră în istoria premiilor Emmy

Urzeala Tronurilor intră în istoria premiilor Emmy. 32 de nominalizări a primit seria televizată la Oscarurile televiziunii americane. Este cel mai mare număr de nominalizări primit vreodată de o producţie tv într-o singură gală.

de Redactia Observator

la 17.07.2019, 22:20

Vezi și

Urzeala Tronurilor intră în istoria premiilor Emmy. 32 de nominalizări a primit seria televizată la Oscarurile televiziunii americane. Este cel mai mare număr de nominalizări primit vreodată de o producţie tv într-o singură gală. Printre celelalte producţii cotate cu şanse de câştig sunt serialele "Cernobîl" şi "Killing Eve".

32 de nominalizări! Asta depăşeşte un record care a stat în picioare 25 de ani, de când a fost stabilit de "NYPD Blue". Acum, Urzeala Tronurilor are 32!

Cel mai urmărit şi cel mai premiat serial TV din istorie, "Game of Thrones", tradus la noi "Urzeala Tronurilor", tocmai a bifat un nou record. 

La ultima participare la gala Emmy, serialul-fenomen care s-a încheiat în această vară a fost recompensat de critici în ciuda numeroaselor plângeri primite de la fani, după ultimul sezon. 

Pe lângă nominalizarea pentru cea mai bună dramă, remarcabil este că aproape toţi actorii au intrat în lupta pentru prestigioasele premii. 

La categoria cea mai bună actriţă în rol secundar, din 6 nume, patru aparţin unor staruri care au jucat în serialul fenomen.

Până în 2019, serialul a câştigat 47 de trofee Emmy şi a fost nominalizat, în total, de 161 de ori. De un succes uriaş se bucură şi miniseria Cernobîl. 19 şanse la trofeu are filmul documentar despre dezastrul nuclear. 

Surprinzător este şi succesul "Marvelous Mrs. Maisel" care a primit 20 de nominalizări. "Saturday Night Live" intră în cursă cu 18 nominalizări în timp ce "Killing Eve" a primit nouă. A 47-a ediţie a premiilor Emmy va avea loc pe 25 noiembrie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Urzeala Tronurilor intră în istoria premiilor Emmy