Antena Meniu Search
x

UTIL! Ce să faci când te plictiseşti în timpul reclamelor TV

Toată lumea urăşte acele momente în care emisiunile ori filmele preferate sunt întrerupte de un nou calup de reclame. Învaţă să profiţi de pauzele publicitare şi să te ocupi de alte activităţi

Toată lumea urăşte acele momente în care emisiunile ori filmele preferate sunt întrerupte de un nou calup de reclame. Învaţă să profiţi de pauzele publicitare şi să te ocupi de alte activităţi

Pauzele de reclamă se pot transforma în timp folosit în mod util scăpând astfel de monotonie şi acordând timp altor activităţi de zi cu zi.

1. Scapă de sedentarism!

Pauzele de reclamă pot fi utile dacă vrei să te menţii în formă. Decât să schimb canalul şi să urmăreşti alte reclame la nesfârşit, mai bine încerci câteva abdomene, genuflexiuni, exerciţii pentru posterior sau sâni.

2. Fă curat în dormitor!

Realizezi ceva util şi, în plus, timpul trece mai repede. Şterge repede praful, foloseşte puţin aspiratorul, schimbă aşternuturile sau aranjează hainele.

3. Bucătăria e în dezordine?

Profită de pauă ca să eliberezi chiuveta de vase, să organiyeyi frigiderul, să duci gunoiul sau să ştergi aragazul.

4. Te plictiseşti? Înfrumuseţează-te!

Tenul pare obosit şi tern? Aplică-i un gomaj sau o mască homemade. Pensează-te, ocupă-te de manichiura sau de pedichiura ta. În timpul programelor preferate nu îţi va rămâne decât să te relaxezi.

5. Alte activităţi mărunte

Prinde curaj şi fă-ţi ordine în geantă, în servietă sau în colţul de cosmetice. Curăţă tastatura laptopului sau a calculatorului. Şterge-ţi încălţămintea, calcă-ţi piesele vestimentare, fă ordine în bibliotecă, scapă de revistele vechi, şterge televizorul de praf.

Cel mai mare avantaj al pauzelor de reclame este că te împiedică să fii sedentară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » UTIL! Ce să faci când te plictiseşti în timpul reclamelor TV