Antena Meniu Search
x

Valentina Pelinel a avut nevoie de zece luni de recuperare, după accidentul suferit la schi

O vacanţă la schi a trimis-o la pat. Şi i-a luat zece luni să se pună din nou pe picioare. Atât a durat recuperarea Valentinei Pelinel după accidentul suferit anul trecut

Vezi și

O vacanţă la schi a trimis-o la pat. Şi i-a luat zece luni să se pună din nou pe picioare. Atât a durat recuperarea Valentinei Pelinel după accidentul suferit anul trecut

Poate părea mult, dar fosta soţie a lui Cristian Boureanu n-a vrut să ajungă pe masa de operaţie cu niciun chip. Valentina s-a refăcut şi după divorţ: spune că iubeşte din nou.

Anul 2013 nu s-a terminat deloc bine pentru Valentina.

Aflată la schi, împreună cu fostul soţ, Cristian Boureanu, frumoasa blondă a suferit un accident destul de grav. Care aproape i-a distrus genunchiul. I s-a spus atunci că ar trebui să se opereze, dar Valentina n-a vrut să audă de bisturiu. Şi a ales să urmeze un program de recuperare fizică.

"A fost o perioadă grea pentru mine. Am avut piciorul stâng imobilizat intr-o atelă timp de şase săptămâni şi evident că muşchii s-au atrofiat. Am început apoi recuperarea, am luat-o practic de la zero pentru a reface funcţionalitatea piciorului. Exerciţiile mi se păreau banale, dar greu de executat în acelaşi timp. A trecut şi asta…"

Zece luni i-a luat Valentinei să se refacă în totalitate.

"Am reuşit să revin în formă, pot să alerg, să fac aerobic, să înot şi, în principiu, pot să fac orice tip de mişcare şi sport pe care îl practicam şi înainte, dar sunt atentă şi menajez genunchiul stâng"

Fostul model mărturiseşte că a trecut şi peste divorţul de Cristian Boureanu. Acum se dedică vieţii profesionale.

Se gândeşte să revină pe podiumul de modă şi să-şi dezvolte afacerea cu bijuterii pe care a pus-o pe picioare împreună cu o prietenă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri Mondene » Valentina Pelinel a avut nevoie de zece luni de recuperare, după accidentul suferit la schi