Antena Meniu Search
x

Valentina Pelinel a răspuns acuzațiilor actualei soții a lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel a vorbit la Agentul Vip despre sarcina ei. Este un copil dorit. O decizie asumată şi de ea şi de tată, a spus Valentina

Vezi și

Valentina Pelinel a vorbit la Agentul Vip despre sarcina ei. Este un copil dorit. O decizie asumată şi de ea şi de tată, a spus Valentina

Este luni dimineaţă. Iar tânără doamnă Borcea iese pe poarta Arestului Central. E furioasă. Aruncă vorbe grele la adresa Valentinei Pelinel, femeia care l-a vizitat pe soţul ei la închisoare constant. Ultima dată, înainte de Revelion. Valentina a venit cu aceeaşi maşină în care urcă acum Alina.

Valentina Pelinel a vorbit aseară la Agentul Vip despre copilul pe care-l poartă în pântece. La 35 de ani, fostul fotomodel aşteaptă primul ei copil. Ar fi însă al şaptelea pentru Cristi Borcea.

Borcea are trei cu prima soţie, Mihaela. Un băiat şi o pereche de gemeni. Doi i-au fost dăruiţi de a doua doamnă Borcea, Alina - un băiat şi o fetiţă. Mai are şi o fată dintr-o relaţie cu o avocată. Copilul cu Valentina Pelinel ar fi al patrulea băiat al afaceristului.

Borcea s-ar fi întâlnit pe ascuns cu Valentina încă din 2011, când făcea ultimele aranjamente pentru nunta cu Alina.

Modelul a venit apoi la petrecere la braţul soţului ei de atunci, Cristi Boureanu. Anul trecut, politicianul şi manechinul au divorţat. El are acum o iubită de 20 de ani, ea va avea un băieţel. Şi face vizite la arestul central acolo unde este închis Cristi Borcea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Valentina Pelinel a răspuns acuzațiilor actualei soții a lui Cristi Borcea