Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Victor Piturca i-a convins pe magistrati sa micsoreze pensia alimentara

Victor Piturca a inscris "golul de aur" in prelungirile meciului cu Vica Blochina. I-a convins pe magistrati sa micsoreze pensia alimentara de trei ori. De la 9.000 de euro, a ajuns la 3.000 de euro, pe luna.

de Redactia Observator

la 03.07.2013 , 19:22

Tactica lui Piti, care a recunoscut copilul, a luat-o prin surprindere pe Vica. Insa fosta iubita e fericita ca baiatul ei nu mai are o linie pe certificatul de nastere in dreptul tatalui. Iar selectionerul este binevenit la ea acasa sa-si vada baiatul si sa-i fie parinte.

Vica a pierdut bani, dar zambeste, fericita ca are un tata pentru baiatul de sase ani. Piturca si-a calcat pe inima, de doua ori intr-o luna. A facut testul ADN si s-a prezentat ieri la proces. Pentru prima data, in doi ani de meciuri in justitie.

Pe Vica a surprins-o aparitia la judecata a barbatului cu care s-a iubit 15 ani si a ratat marea intalnire: “Nu stiu, a fost cred ca Dumnezeu. Trebuia sa merg la proces si efectiv am facut pana. Cred ca a fost mai bine ca cine stie ce se intampla pe acolo”.

Vezi și

In sala de judecata, dincolo de usile inchise, selectionerul a stat o ora si jumatate. A fost intrebat daca este tatal lui Edan si a recunoscut. Le-a spus insa judecatorilor ca pentru pensia alimentara poate sa dea 3.000-4.000 de lei pe luna, "o suma decenta pentru cheltuielile unui copil", a argumentat Piturca.

Magistrati au decis ca 9.000 de euro sunt bani prea multi chiar si la salariul de 450.000 de euro al lui Piturca. Au micsorat pensia alimentara record de trei ori, la 3.000 de euro pe luna.

Iar, deocamdata, Vica nu mai vrea razboi, ci pace. Nu spune nimic despre faptul ca Piturca a cerut ieri instantei ca in contul restantelor pe care le are de achitat fostei iubite sa fie trecute apartamentul pe care a dat 350.000 de euro si masina de teren, de 80.000 de euro.

Vedeta ii lasa usa deschisa tatalui copilului. Piti are de gand sa ceara custodia comuna si sa aiba si el grija de baiatul de sase ani.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri Mondene » Victor Piturca i-a convins pe magistrati sa micsoreze pensia alimentara