Antena Meniu Search
x

Actorul Vin Diesel scoate piesă cu rapperul Ludacris: 'Am fost inspiraţi de îngerii noştri' (VIDEO)

Vin Diesel înregistrează muzică împreună cu rapperul Ludacris, alături de care a jucat în ”Furios şi iute/ Fast and Furious”.

- Instagram

Vin Diesel înregistrează muzică împreună cu rapperul Ludacris, alături de care a jucat în ”Furios şi iute/ Fast and Furious”.

Cei doi artişti au vorbit despre noua lor colaborare într-un videoclip pe care l-au publicat marţi pe Instagram.

”În această seară am fost inspiraţi de îngerii noştri să apelăm la abilităţile noastre muzicale”, a spus Vin Diesel.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Minţile creative se unesc, gândindu-se întotdeauna la moduri în care să facă lumea un loc mai bun. Suntem inspiraţi întotdeauna de copiii noştri, de noile generaţii. Ne gândim la ceea ce le putem lăsa, la cum putem face schimbări pozitive. Avem puterea de a muta munţi”, a adăugat Ludacris, precizând că el şi Vin Diesel se inspiră reciproc.

”Să facem o schimbare, fiecare dintre noi. Să încetăm să mai vorbim despre schimbare şi să o facem să se întâmple”, a mai spus el.

Mark Sinclair, cunoscut drept Vin Diesel, este actor şi producător de film. S-a născut pe 18 iulie 1967, în California. Este cunoscut pentru interpretarea personajului Dominic Toretto din franciza cinematografică ”Furios şi iute”, care a avut un răsunător succes de casă şi pentru care a primit mai multe premii. Actorul a primit o stea pe bulevardul Walk of Fame din Hollywood, pe 26 august 2013.

Născut pe 11 septembrie 1977, Christopher Brian Bridges, cunoscut cu numele de scenă Ludacris, este unul dintre cei mai influenţi rapperi din curentul ”Dirty South” şi actor american. A câştigat mai multe premii, între care şi două trofee Grammy. În filmele din seria ”Furios şi iute” a interpretat personajul Tej Parker.

Sursa: News.ro, Instagram.com

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Actorul Vin Diesel scoate piesă cu rapperul Ludacris: 'Am fost inspiraţi de îngerii noştri' (VIDEO)