Antena Meniu Search
x

Video Vladimir Pocorschi, primul single al primului album instrumental: ''Am vrut să fac o odă dedicată instrumentului''

Extrem de discret cu aparţiile TV, Vladimir Pocorschi a venit pentru prima dată în platoul Observator. Este compozitor, producător, muzician şi membru al formaţiei VH2, iar talentul şi iubirea pentru notele muzicale le moşteneşte, evident, din familie. A lansat recent primul single de pe viitorul EP, un soi de album care va cuprinde şase piese.

de Redactia Observator

la 12.02.2021, 14:37

Vezi și
  • Vladimir Pocorschi va scoate primul single solo
  • Artistul a vrut să creeze un album experimental

Vladimir Pocorschi este un artist complex care moşteneşte talentul din familie. Dragostea pentru muzică a venit chiar de la tatăl lui, Mihai Pocorschi, cântăreț şi compozitor, cunoscut ca parte integrantă a proiectelor Holograf. 

Vladimir Pocorschi, muzician: Sunt proaspăt ieşit din fabrica de muzică cum ar veni. Lucrez la următorul single deja, este aproape gata. O să filmăm un clip similar pe o altă culoare de data asta şi vedem ce facem de acolo. 

Pentru Mihai, urmează primul solo din cariera lui.

Vladimir Pocorschi, muzician: Am avut o activitate destul de prolifică în ceea ce a privit interacţiunea cu alte formaţii, alţi muzicieni, am activat foarte mult ca instrumentist, ca chitarist în foarte multe grupuri şi cred că este un timp pentru toate, acum a fost momentul. 

În spatele oricărui artist există şi o poveste

Artistul spune că familia i-a oferit suport necondiţionat în alegerea carierei. 

Vladimir Pocorschi, muzician: Am avut norocul unor părinţi care nu ne-au impus absolut nimic, ne-au crescut extrem de liberi şi au vrut să alegem orice. De exemplu, am un frate mai mare cu trei ani care a luat-o cu totul pe alt drum. 

În spatele noului single, respectiv album, există şi o poveste. 

Vladimir Pocorschi, muzician: Am început anul trecut un album instrumental. Am vrut să fac o odă dedicată instrumentului şi dragostea mea faţă de acest instrument. Atâta timp cât am avut un răgaz, m-am uitat în cufărul meu cu piese pe care le aveam făcute şi stăteau gata să fie finalizate, iar asta este o piesă făcută acum şase ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Vladimir Pocorschi, primul single al primului album instrumental: ''Am vrut să fac o odă dedicată instrumentului''