Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 1 martie 2024. Milenialii, generaţia care ar putea deveni cea mai bogată din istorie

Observator de bine, 1 martie 2024, prezentat de Ioana Scărlătescu. 

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 01.03.2024, 17:27

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 1 martie 2024

1) Milenialii, născuţi între anii 1981 şi 1996, au şansa de a deveni cea mai bogată generaţie din istorie. Internetul şi dezvoltarea tehnologiei sunt atuurile lor, potrivit specialiştilor.

2) Placido Domingo va veni până la urmă să susţină concerte în România. Tenorul de 83 de ani a reprogramat spectacolele pentru luna noiembrie, după ce în ultima vreme a fost diagnosticat cu bronşită acută.

3) Tezaurul României care se află în proprietatea Rusiei a ajuns pe agenda Parlamentului European. Pentru prima dată, eurodeputaţii vor vota rezoluţia prn care se solicită returnarea celor 93 de tone de aur.

4) Jurnaliştii Observator au fost premiaţi la Gala pentru Excelenţă în Jurnalism, organizată de CNA. Bianca Iacob şi Cristi Popovici au fost recompensaţi pentru relatările de pe frontul războiului din Ucraina.

5) România produce cea mai curată mâncare din toată Uniunea Europeană. Statisticile arată că ţara noastră foloseşte în agricultură cantitatea cea mai mică de pesticide.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 1 martie 2024. Milenialii, generaţia care ar putea deveni cea mai bogată din istorie