Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 10 iulie 2024. Una din marile hidrocentrale ale ţării, cea de la Vidraru, va fi retehnologizată pentru prima dată

Observator de bine, 10 iulie, prezentat de Oana Ormenişan.

de Oana Ormenişan

la 10.07.2024 , 17:33

Observator de bine, știrile zilei de 10 iulie 2024

1) Una din marile hidrocentrale ale ţării, cea de la Vidraru, va fi retehnologizată pentru prima dată. Investiţia se ridică la 200 de milioane de euro, dar se va amortiza în câţiva ani.

2) Primul tractor autonom din lume și-a făcut intrarea într-o fermă din Vestul țării. Costă aproape 400.000 de euro şi nu are nevoie de un om în cabină.

Vezi și

3) Un monument istoric de o frumuseţe extraordinară va fi scos la lumină la Constanţa. Edificiul Roman cu Mozaic, o comoară a vechiului Tomis, a fost reabilitat atât la interior, cât şi la exterior.

4) Debut perfect pentru FCSB în calificările pentru grupele Champions League. Campioana României a reuşit scorul serii, după ce a învins-o pe adversara din San Marino cu 7 la 1.

5) Camera din spatele faimosului balcon al Palatului Buckingham va fi deschisă vizitatorilor. Tururile vor costa 75 de lire sterline, iar primele bilete deja s-au epuizat.

Oana Ormenişan Like

Sunt o persoană ambițioasă și pasionată de munca mea. Am știut de mic copil că o să lucrez în televiziune, până când, după 8 ani petrecuți în Marea Britanie, acest domeniu m-a “chemat” spre el. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 10 iulie 2024. Una din marile hidrocentrale ale ţării, cea de la Vidraru, va fi retehnologizată pentru prima dată