Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 11 martie 2024. Sute de adulți și copii au participat, la Cluj-Napoca, la crosul „Alerg pentru mama"

Observator de bine, 11 martie 2024, prezentat de Ioana Scărlătescu. 

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 11.03.2024, 17:57

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 11 martie 2024

1) Sute de adulți și copii au participat, la Cluj-Napoca, la crosul „Alerg pentru mama". Banii obţinuţi în urma evenimentului vor fi folosiţi pentru a construi adăposturi pentru victime ale violenţei domestice.

2) Simona Halep a plecat spre Miami, unde va participa la primul turneu după o pauză de aproape doi ani. Sportiva nu mai apare în clasamentul mondial, însă a primit un wild card de la organizatorii competiţiei.

3) Moment emoţionant pentru salvamontiștii maramureşeni. După ce acum o lună i-au salvat viaţa unei tinere de 16 ani, adolescenta a venit să îi viziteze după externare pentru a le mulţumi.

4) O americancă în vârstă de 29 de ani a scris istorie. Tânăra a devenit prima femeie din Statele Unite care navighează fără oprire în jurul lumii de una singură.

5) Avocata care a câştigat pentru România cazul de 7 miliarde de dolari cu Roşia Montana a acordat un interviu exclusiv pentru Observator. Crenguţa Leaua este la a şasea reuşită în plan internaţional pentru ţara noastră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 11 martie 2024. Sute de adulți și copii au participat, la Cluj-Napoca, la crosul „Alerg pentru mama"