Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 12 august 2024. Florin Piersic a transmis primul mesaj public după 5 luni de recuperare

Observator de bine, 12 august, prezentat de Ioana Scărlătescu.

de Ioana Scărlătescu

la 12.08.2024 , 16:46

Observator de bine, știrile zilei de 12 august 2024

1) Florin Piersic a transmis primul mesaj public după 5 luni de recuperare. Îndrăgitul actor a scris pe Facebook că este bine şi de abia aşteaptă reîntâlnirea cu fanii.

2) Cel mai spectaculos fenomen astronomic poate fi observat în această noapte. Perseidele, aşa numita ploaie de stele, ating faza maximă şi vor vizibile cu ochiul liber şi din România.

Vezi și

3) Salariul mediu net îşi continuă creşterea în România. Venitul a ajuns la 5.176 de lei în luna iunie, cu un procent mai mare faţă de luna mai.

4) Cercetătorii anunţă o nouă eră în lupta contra diabetului. Oamenii de ştiinţă au dezvoltat o insulină revoluţionară, care răspunde în timp real la modificarea nivelului de zahăr din sânge.

5) Moment spectaculos la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice. Actorul Tom Cruise a coborât în rapel de pe acoperișul stadionului, direct în mijlocul sportivilor.

Ioana Scărlătescu Like

Jumătate din viața mea de până acum am petrecut-o în televiziune. La prima încheiere de contract am fost însoțită de mama, care a fost nevoită să semneze în locul meu.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 12 august 2024. Florin Piersic a transmis primul mesaj public după 5 luni de recuperare