Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 12 martie 2024. Transalpina şi Transfăgărăşanul vor fi reabilitate pentru a fi deschise mai mult timp în cursul anului

Observator de bine, 12 martie 2024, prezentat de Ioana Scărlătescu. 

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 12.03.2024, 09:35

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 12 martie 2024

1) Cele mai spectaculoase drumuri din munţii României intră în modernizare. Transalpina şi Transfăgărăşanul vor fi reabilitate pentru a fi deschise mai mult timp în cursul anului.

2) Un exemplar rar de căprioară albă a fost surprins de jandarmi în Bran. Culoarea foarte rar întâlnită a blănii se datorează cel mai probabil albinismului, potrivit experţilor.

3) Autorităţile au lansat o hartă cu punctele de încărcare a mașinilor electrice. Aplicaţia conține momentan 1.000 din cele 5.000 de staţii şi va fi actualizată treptat.

4) Pe lacul Techirghiol, mai multe păsări flamingo fac deliciul privitorilor şi al fotografilor. Specialiştii spun că exemplarele se opresc în România doar pentru câteva zile şi pleacă apoi spre ţări mai calde.

5) Prima maternitate publică din Timişoara construită în ultimii 50 de ani este gata. Investiţia se ridică la aproape 14 milioane de euro, bani europeni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 12 martie 2024. Transalpina şi Transfăgărăşanul vor fi reabilitate pentru a fi deschise mai mult timp în cursul anului