Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 13 iunie 2024. Un polițist din Vâlcea a devenit erou, după ce a salvat viața unui copil care căzuse într-un canal cu apă

Observator de bine, 13 iunie, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 13.06.2024 , 18:20

Observator de bine, știrile zilei de 13 iunie 2024

1) Un polițist din Vâlcea a devenit erou, după ce a salvat viața unui copil care căzuse într-un canal cu apă. Agentul a reuşit să îl aducă pe băiat la suprafaţă, iar apoi l-a resuscitat.

2) Masa Tăcerii, Poarta Sărutului şi Coloana Infinitului au primit aviz favorabil pentru înscrierea în cadrul patrimoniului UNESCO. O decizie finală va fi luată în luna iulie.

Vezi și

3) Simona Halep va disputa primul meci în România, după o pauză de aproape 2 ani. Românca face pereche la dublu cu Andrei Pavel, într-o partidă demonostrativă de la "Sports Festival".

4) În plin val de caniculă, Chef Alexandru Sautner a oferit înghețată gratis în noua lui gelaterie din Bucureşti. La marea inaugurare au venit Orlando Zaharia și Ştefan Popescu, juraţii Chefi la Cuţite.

5) Introducerea salariului minim european este tot mai aproape de a fi aprobată în România. Guvernul a pus în transparenţă publică proiectul, care ar urma să fie adoptat până la final de an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Ați avut probleme cu asigurarea locuinței când ați cerut despăgubiri după un incident?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 13 iunie 2024. Un polițist din Vâlcea a devenit erou, după ce a salvat viața unui copil care căzuse într-un canal cu apă