Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 15 iulie 2024. Câştig record pentru românii cu pensii private anul trecut

Observator de bine, 15 iulie, prezentat de Ioana Scărlătescu.

de Ioana Scărlătescu

la 15.07.2024 , 14:43

Observator de bine, știrile zilei de 15 iulie 2024

1) Câştig record pentru românii cu pensii private anul trecut. Cele peste 8 milioane de persoane care contribuie la Pilonul 2 au avut randament de aproape 18%, peste rata inflaţiei de 10%.

2) Elevii români au fost premiaţi la Olimpiada Internaţională de Biologie, care a avut loc in Kazahstan. Aceştia au obţinut două medalii de bronz şi o menţiune.

Vezi și

3) O comună din Gorj a inaugurat recent cea mai mare pârtie artificială din ţară. Turiştii pot schia aici toată vara, fiind monitorizaţi de echipele de la Salvamont.

4) Premieră la nivel mondial în Medicină. Cercetătorii au identificat cu ajutorul inteligenţei artificiale boala Alzheimer la pacienţi, înainte de apariţia primelor simptome.

5) Kate Middleton a avut parte de o primire foarte călduroasă la finala de la Wimbledon. Prinţesa de Wales, care a fost diagnosticată recent cu cancer, a apărut în public doar de două ori în acest an.

Ioana Scărlătescu Like

Jumătate din viața mea de până acum am petrecut-o în televiziune. La prima încheiere de contract am fost însoțită de mama, care a fost nevoită să semneze în locul meu. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 15 iulie 2024. Câştig record pentru românii cu pensii private anul trecut