Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 17 aprilie 2024. Un elev român de 17 ani a uimit NASA cu un proiect desprins din filmele science fiction

Observator de bine, 17 aprilie, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 17.04.2024, 16:58

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 17 aprilie 2024

1) Un elev român de 17 ani a uimit NASA cu un proiect desprins din filmele science fiction. Băiatul a creat planurile pentru o staţie spaţială pe care pot trăi zece mii de oameni.

2) Bernadette Szocs a urcat pe locul 8 în clasamentul celor mai bune jucătoare de tenis de masă. Sportiva joacă în aceste zile la Cupa Mondială de la Macao, competiţie transmisă în AntenaPLAY.

3) Misiune de salvare cu emoţii mari în Focşani. Un pui de pisică rămas captiv sub capota unei maşini a fost scos la lumina zilei după trei zile.

4) Un băiat de 14 ani din Galaţi şi-a recăpătat vederea după 5 ani. Adolescentul a fost operat cu succes de medicii din Iaşi, care i-au extirpat o tumoră oculară de 8 centimetri.

5) O femeie de 62 de ani a returnat un portofel cu 4.100 de lei, găsit pe stradă. Banii aparţineau unui pensionar din Bacău, pe care poliţiştii l-au găsit rapid.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 17 aprilie 2024. Un elev român de 17 ani a uimit NASA cu un proiect desprins din filmele science fiction