Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 18 iulie 2024. România va putea avea pentru prima dată ferme de scoici, ca urmare a campaniei "Observator"

Observator de bine, 18 iulie, prezentat de Ioana Scărlătescu.

de Ioana Scărlătescu

la 18.07.2024 , 15:08

Observator de bine, știrile zilei de 18 iulie 2024

1) România va putea avea pentru prima dată ferme de scoici, ca urmare a campaniei "Observator". Astfel, pescarii nu le vor mai colecta din zone în care sunt contaminate cu metale grele.

2) Proiect fascinant în Constanţa. Zece capodopere ale pictorului Nicolae Grigorescu pot fi admirate de turişti pe fundul mării, printre peşti şi alge.

Vezi și

3) Cinci cățeluși au fost salvați dintr-o hală cuprinsă de flăcări, în Târgu Jiu. Pompierii au venit din timpul liber pentru a ajuta la stingerea incendiului.

4) Pensionarii cu venituri mai mici de 2000 lei lunar primesc în august 250 de lei în plus. Banii pot fi folosiţi pentru produse alimentare și mese calde.

5) Irina Begu continuă parcursul excelent de la Palermo. Sportiva de 33 de ani s-a calificat în sferturile de finală, după ce a învins în două seturi o jucătoare clasată pe locul 62 în lume.

Ioana Scărlătescu Like

Jumătate din viața mea de până acum am petrecut-o în televiziune. La prima încheiere de contract am fost însoțită de mama, care a fost nevoită să semneze în locul meu.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 18 iulie 2024. România va putea avea pentru prima dată ferme de scoici, ca urmare a campaniei "Observator"