Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 19 martie 2024. La fabrica Ford din Craiova se va produce în curând primul autoturism electric

Observator de bine, 19 martie, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 19.03.2024, 18:32

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 19 martie 2024

1) Invenţie extraordinară a cercetătorilor români de la Facultatea de Ştiinţă şi Inginerie Alimentară din Galaţi. După 3 ani de muncă, aceştia au creat folii biodegradabile care pot fi folosite la realizarea ambalajelor.

2) Artă în vârf de munte creată de un artist din Hunedoara. Pentru a promova frumuseţile din Valea Jiului, tânărul s-a apucat să deseneze portrete impunătoare pe stâncile din zonă.

3) România ar putea porni în 2029 reactoarele centralei din Dâmboviţa. Proiectul va crea mii de locuri de muncă şi o energie curată, fără emisii de dioxid de carbon.

4) Ministerul Afacerilor Interne a publicat poza celor trei poliţişti care l-au găsit pe copilul dispărut în Botoşani. Agenţii spun că l-au găsit pe băieţelul dispărut de 25 de ore sprijinit de un copac, strigând după mama lui.

5) La fabrica Ford din Craiova se va produce în curând primul autoturism electric. Anunţul a fost făcut de ministrul Mediului, după vizita de la uzina din Craiova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 19 martie 2024. La fabrica Ford din Craiova se va produce în curând primul autoturism electric