Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 2 iulie 2024. Un turist din Iași a fost salvat în ultima clipă de la înec de salvamari

Observator de bine, 2 iulie, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 02.07.2024 , 16:40

Observator de bine, știrile zilei de 2 iulie 2024

1) Victorie uriaşă pentru Anca Todoni la turneul de la Wimbledon. Românca de 19 ani, aflată pentru prima oară pe tabloul principal, a reuşit să se califice în turul al doilea, după o victorie în două seturi.

2) O româncă a câştigat al şaptelea titlu de "Miss Fitness Universe". Mureşeanca Anca Bucur a terminat pe primul loc concursul organizat în acest weekend în Las Vegas.

Vezi și

3) Un primar din Gorj a găsit o soluţie eficientă pentru o problemă majoră pe timp de caniculă. Autorităţile au săpat puţuri de mare adâncime, iar acum localnicii au apă din plin, non stop.

4) Efectele programului național de reciclare încep să se vadă cu ochiul liber. Drumarii spun că nu mai găsesc aproape niciun PET aruncat la marginea şoselelor.

5) Un turist din Iași a fost salvat în ultima clipă de la înec de salvamari. Întâmplarea a avut loc în Mamaia, iar bărbatul în vârstă de 29 de ani a fost adus la mal şi resuscitat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi apelat vreodată la ajutorul unui broker, înainte să faceţi un credit?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 2 iulie 2024. Un turist din Iași a fost salvat în ultima clipă de la înec de salvamari