Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 20 martie 2024. Şoseaua care face legătura între centura municipiului Oradea şi autostrada Transilvania va fi inaugurată în câteva zile

Observator de bine, 20 martie, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 20.03.2024, 18:41

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 20 martie 2024

1) Se deschide un nou drum expres în România! Şoseaua care face legătura între centura municipiului Oradea şi autostrada Transilvania va fi inaugurată în câteva zile.

2) Plafonarea adaosului comercial pentru alimentele de bază se prelungeşte. Măsura care trebuia să expire la finalul acestei luni rămâne în vigoare până la finalul anului.

3) Descoperire revoluţionară a oamenilor de ştiinţă din Marea Britanie. Aceştia au eliminat cu succes HIV din organism, folosind tehnologia câştigătoare a premiului Nobel în ultimul an.

4) O româncă de 15 ani care trăieşte în Italia a luat parte la concursul mondial de de robotică din Statele Unite. Adolescenta a fost chiar căpitanul echipei din ţara gazdă, iar acum are rolul de a promova disciplina şi în rândul fetelor.

5) Muzeul de Istorie din Londra lansează o invitație tentantă pentru pasionații de experiențe inedite. Vizitatorii pot opta să petreacă noaptea printre scheletele de dinozauri, aşa cum este scenariul unui film celebru de la Hollywood.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 20 martie 2024. Şoseaua care face legătura între centura municipiului Oradea şi autostrada Transilvania va fi inaugurată în câteva zile