Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 20 septembrie 2023. Ţara noastră este promovată în cel mai vizitat oraş al lumii, Paris

Observator de bine, 20 septembrie 2023, prezentat de Oana Ormenisan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 21.09.2023, 09:10

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 20 septembrie 2023

1) Ţara noastră este promovată în cel mai vizitat oraş al lumii. În Paris, peste 100 de panouri publicitare şi zeci de autobuze au fost colantate cu peisaje spectaculoase din România.

2) Un pui de urs a fost salvat de pompierii din cadrul Detaşamentului Câmpina, după ce a căzut într-o fântână. Animalul nu a suferit răni, iar după operaţiune a fost eliberat în pădure.

3) La Iaşi, cine reciclează se culturalizează! Persoanele care îşi duc electrocasnicele la centrele speciale primesc în schimb un bilet la teatru sau la operă.

4) După zeci de ani, cercetătorii au rezolvat misterul distrugerii neuronilor în cazul bolnavilor de Alzheimer. Aceştia spun că descoperirea este "entuziasmantă", pentru că acum pot găsi noi tratamente pentru boală.

5) Imagini impresionante pe o plajă din Florida, unde oamenii şi-au unit forţele pentru a salva un rechin eşuat. Deşi s-au temut la început, turiştii şi-au luat inima în dinţi şi au reuşit să îl împingă înapoi în ocean.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 20 septembrie 2023. Ţara noastră este promovată în cel mai vizitat oraş al lumii, Paris