Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 22 martie 2024. Un italian îndrăgostit de o româncă şi-a lăsat ţara ca să fie şofer de autobuz în Iaşi

Observator de bine, 22 martie, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 22.03.2024, 18:08

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 22 martie 2024

1) Copilul care a supravieţuit timp de 25 de ore în pădure a fost externat şi s-a întors acasă. Micuţul Aryan le-a spus jurnaliştilor că abia aşteaptă să îşi vadă iar întreaga familie.

2) Simona Halep este pe cale de a participa la un nou turneu important. Presa franceză scrie că sportiva de 32 de ani va fi invitată la Rouen, care începe pe 13 aprilie.

3) Un italian îndrăgostit de o româncă şi-a lăsat ţara ca să fie şofer de autobuz în Iaşi. Bărbatul spune că este uimit de cât de bine a fost primit de colegii săi români.

4) Cea mai mare sală polivalentă se construieşte în Braşov. Va avea peste 11.000 de locuri, costă 72 de milioane de euro şi este gata în proporţie de 70%.

5) Operaţie miraculoasă în Statele Unite. Un bărbat de 62 de ani, care avea nevoie de transplant, a primit un nou rinichi de la un porc şi se află în stare stabilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 22 martie 2024. Un italian îndrăgostit de o româncă şi-a lăsat ţara ca să fie şofer de autobuz în Iaşi