Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 25 martie 2024. Companiile sunt obligate acum de Uniunea Europeană să spună din start care este venitul pentru fiecare post

Observator de bine, 25 martie, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 25.03.2024, 18:43

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 25 martie 2024

1) Gata cu exprimările vagi din anunţurile de angajare, cum ar fi "salariu motivant". Companiile sunt obligate acum de Uniunea Europeană să spună din start care este venitul pentru fiecare post.

2) Roşia-banană vrea să cucerească România! Acest soi de tomate, inventat la staţiunea de cercetare din Buzău, a ajuns tot mai cerut de fermieri.

3) Sorana Cîrstea continuă să aibă un început de an foarte bun. Sportiva noastră a învins-o pe rusoaica Daria Kasatkina, locul 11 mondial, şi s-a calificat în optimi la Miami.

4) Hrana viitorului "creşte" în România. Experţi din toată Europa cultivă la Sovata algele ulva, despre care se spune că ne-ar putea schimba complet meniul în viitor.

5) Două mii de activişti şi voluntari au participat, la Oradea, la un marş pro-viaţă. Evenimentul a avut loc simultan în peste 1.100 de localităţi şi are ca scop susţinerea naşterii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 25 martie 2024. Companiile sunt obligate acum de Uniunea Europeană să spună din start care este venitul pentru fiecare post