Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 25 noiembrie 2022. În satul Şapartoc din judeţul Mureş s-a născut primul bebeluş din ultimii 47 de ani

Observator de bine, 25 noiembrie 2022, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 25.11.2022, 15:09

Ioana Scărlătescu
Ioana Scărlătescu

Observator de bine, știrile zilei de 25 noiembrie

1) Compensarea preţului la carburanţi ar putea fi prelungită până la finalul lunii martie. Între timp, la pompă continuă ieftinirile, iar costul unui litru de benzină a coborât sub 7 lei după aplicarea subvenţiei.

2) Una dintre cele mai de succes trupe din lume va urca pe scena Untold în 2023. Imagine Dragons a confirmat că a inclus festivalul de la Cluj în cadrul turneului mondial de anul viitor.

3) În satul Şapartoc din judeţul Mureş s-a născut primul bebeluş din ultimii 47 de ani. Părinţii lui sunt doi tineri care s-au mutat de la oraş în acest loc cu numai 22 de locuitori.

4) Cristiano Ronaldo a devenit primul jucător de fotbal din istorie care marchează la 5 cupe mondiale. Atacantul portughez a înscris din penalty, în meciul câştigat 3 la 2 cu Ghana.

5) Descoperire extraordinară făcută de un britanic de 69 de ani, cu ajutorul unui detector de metale. Bărbatul a găsit un inel medieval cu diamant, care este estimat la 40.000 de lire sterline.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 25 noiembrie 2022. În satul Şapartoc din judeţul Mureş s-a născut primul bebeluş din ultimii 47 de ani