Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 26 martie 2024. România a depășit Ungaria și este în spatele Poloniei la paritatea puterii de cumpărare în 2023

Observator de bine, 26 martie, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 26.03.2024, 18:20

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 26 martie 2024

1) România a depășit Ungaria și este în spatele Poloniei la paritatea puterii de cumpărare în 2023. Indicele ţării noastre a crescut cu 2% şi s-a apropiat de media Uniunii Europene.

2) Gură de aer proaspăt pentru locuitorii Capitalei, după ploile din ultimele zile. Ciclonul care a traversat ţara a ajutat la curăţarea atmosferei, iar toţi indicii de poluare din Bucureşti au fost pe verde.

3) Momente emoţionante la Botoşani. Micuţul Aryan s-a întâlnit cu poliţiştii care l-au salvat după o noapte petrecută în pădure şi a primit cadouri de la ei.

4) Bazilica Sagrada Familia din Barcelona va fi gata peste doi ani. Compania care se ocupă cu finalizarea capodoperei lui Antoni Gaudi spune că data coincide cu centenarul morţii arhitectului clădirii.

5) Se naşte o nouă stea în şahul mondial. Un băieţel de 10 ani din Argentina l-a învins pe norvegianul Magnus Carlsen, considerat de mulţi cel mai bun jucător din istorie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 26 martie 2024. România a depășit Ungaria și este în spatele Poloniei la paritatea puterii de cumpărare în 2023