Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 27 decembrie 2023. Crăciun ca în Laponia, dar în România, la Harghita-Băi

Observator de bine, 27 decembrie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 27.12.2023, 14:37

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 27 decembrie 2023

1) Crăciun ca în Laponia, dar în România, la Harghita-Băi. Turiştii care vin aici sunt întâmpinaţi cu peisaje autentice de iarnă şi se pot plimba cu sănii trase de câini Husky.

2) Realizare medicală excepțională în Italia. Un copil de 7 ani, originar din Braşov, a fost salvat printr-o tehnică revoluţionară: transplant de la un donator cu inima oprită.

3) Un preot român a ridicat în Viena o replică a celebrei Mănăstiri Voroneţ. În jurul ei, părintele a construit o comunitate unită de credincioşi, dar şi un loc căruia aproape 50 de familii îi spun acasă.

4) Sărbătorile au venit cu cel mai preţios dar pentru zeci de cupluri din România. Li s-au născut bebeluşii chiar în prima zi de Crăciun, iar tradiţia spune că vor fi norocoşi şi binecuvântaţi toată viaţa.

5) O tânără din Maramureş a pus România pe harta frumuseţii mondiale. Adina Kofă are 26 de ani şi a câştigat marele titlu de Miss Tourism of the Globe 2023 la Shanghai.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 27 decembrie 2023. Crăciun ca în Laponia, dar în România, la Harghita-Băi