Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 27 februarie 2024. Românii își vor putea înmatricula sau radia mașinile online, fără să mai fie puşi pe drumuri

Observator de bine, 27 februarie 2024, prezentat de Ioana Scărlătescu. 

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 27.02.2024, 18:32

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 27 februarie 2024

1) Românii își vor putea înmatricula sau radia mașinile online, fără să mai fie puşi pe drumuri. Legea a fost adoptată în Parlament şi merge la promulgare.

2) Un celebru creator de conţinut din Statele Unite promovează România pe TikTok. Tânărul urmărit de jumătate de milion de persoane pe TikTok a ajuns în Bucureşti, pe care îl descrie ca fiind "unul dintre cele mai cool oraşe din lume".

3) Gest uimitor făcut de o fostă profesoară din Statele Unite, după ce soţul i-a lăsat moştenire un miliard de dolari. Femeia a donat toţi banii pentru a fi plătite taxele studenţilor de la Facultatea Albert Einsten din New York.

4) Cea mai aglomerată şosea din judeţul Galaţi va fi modernizată şi extinsă. Drumul Naţional 25, considerat extrem de periculos, va avea două benzi pe distanţa de 40 de kilometri.

5) Microsoft vrea să angajeze 400 de persoane în România. La nivel european, subsidiara din ţara noastră este a doua ca mărime, după cea din Irlanda.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 27 februarie 2024. Românii își vor putea înmatricula sau radia mașinile online, fără să mai fie puşi pe drumuri