Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 27 martie 2024. ​Preţul alimentelor de bază va rămâne plafonat până la finalul anului. Preşedintele a promulgat legea

Observator de bine, 27 martie, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 27.03.2024, 17:56

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 27 martie 2024

1) Preţul alimentelor de bază va rămâne plafonat până la finalul anului. Preşedintele a promulgat legea care prelungeşte măsura votată iniţial doar până pe 31 martie.

2) Parapete noi pe şoseaua spre munte. Pe Drumul Naţional 1 au apărut separatoare pe role, menite să atenueze impactul în caz de accident şi să ţină maşinile pe şosea.

3) Cu o lună înainte să înceapă noul sezon estival, pe litoral modernizările sunt aproape gata. Autorităţile promit că în acest an vom avea plaje mai mari în majoritatea staţiunilor.

4) Apicultorii din toata ţara primesc o veste bună. Vor primi ajutor de la stat de 5 euro pentru fiecare familie de albine pe care o îngrijesc.

5) În curând, vom fi anunţaţi prin SMS atunci când ne expiră actele. Sistemul care ne va scăpa de griji va fi creat după modelul celui din Marea Britanie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 27 martie 2024. ​Preţul alimentelor de bază va rămâne plafonat până la finalul anului. Preşedintele a promulgat legea