Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 28 februarie 2024. Aproape un milion de români ar putea plăti facturi mai mici la curent

Observator de bine, 28 februarie 2024, prezentat de Ioana Scărlătescu. 

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 28.02.2024, 17:33

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 28 februarie 2024

1) Cel mai mare operator low cost introduce noi curse din Bucureşti şi Braşov, începând cu iunie. Biletele spre Budapesta, Leipzig sau Salzburg pornesc de la 79 de lei.

2) Aproape un milion de români ar putea plăti facturi mai mici la curent. Plafonul maximal ar putea fi redus, iar schema de compensare la electricitate şi gaz va fi prelungită până în 2026.

3) Şoferii români vor fi scutiţi de drumurile la Direcţia de Permise din 10 în 10 ani. Parlamentul a votat legea prin care valabilitatea carnetului auto creşte la 15 ani.

4) Premieră naţională la Muzeul de Etnografie din Iaşi, unde tehnnologia aduce la viaţă istoria. O aplicaţie unică în ţară permite vizitatorilor să vadă exact cum erau folosite, acum câteva sute de ani, obiectele expuse.

5) Un constănţean se mândreşte cu cel mai vechi mărţişor din România. Moneda de argint datează din 1872 şi valorează o avere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 28 februarie 2024. Aproape un milion de români ar putea plăti facturi mai mici la curent