Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 28 martie 2024. Canalele Dunăre - Marea Neagră şi Poarta Albă - Midia Năvodari vor intra în renovare după 40 de ani.

Observator de bine, 28 martie, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 28.03.2024, 17:58

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 28 martie 2024

1) Un elev de 8 ani din Năvodari a cucerit aurul la Olimpiada Internațională de Aritmetică Mentală din Turcia. Copilul este pasionat de mic de matematică şi învaţă la şcoala "Tudor Arghezi" din localitate.

2) Două românce s-au calificat în optimile turneului de tenis de masă din Coreea de Sud, dotat cu premii de 300.000 de dolari. Meciurile lui Bernadette Szocs şi Elizabeta Samara sunt vineri, exclusiv în AntenaPLAY.

3) Canalele Dunăre - Marea Neagră şi Poarta Albă - Midia Năvodari vor intra în renovare după 40 de ani. Proiectul de peste un miliard de lei va dura mai mulţi ani, dar va aduce beneficii importante economiei.

4) Plafonarea tarifelor RCA a fost prelungită cu trei luni. Astfel, preţurile asigurărilor vor rămâne îngheţate până pe 30 iunie 2024.

5) Un american a ajuns printre cei mai bogaţi oameni peste noapte, după ce a câştigat peste un miliard de dolari la loterie. Bărbatul poate primi jumătate din suma odată sau toţi banii timp de 30 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 28 martie 2024. Canalele Dunăre - Marea Neagră şi Poarta Albă - Midia Năvodari vor intra în renovare după 40 de ani.